personeel, HR-afdeling, HR, Student, Studentenjob

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Hanan veranderde van studierichting door haar studentenjob op de HR-afdeling bij Care
11-03-2024
2 min.
De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care
10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
Foto Corinna
personeel, kantoorschoonmaak, schoonmaker

Fijn weerzien voor schoonmaakster Corinna

Corinna Van Erum werkt twaalf jaar voor Care wanneer ze door persoonlijke omstandigheden de firma verlaat. Maar ondertussen is ze al weer bijna vijf jaar op post bij Care als schoonmaakster bij regio Centraal.
22-04-2022
2 min.
Anja Matthijs Cleanroom Cleaning
personeel, cleanroom, pandverantwoordelijke

Kansen krijgen bij Care: pandverantwoordelijke Anja Matthijs

Anja Matthijs start in 2007 bij Care Expert Cleaning als schoonmaakster. Wanneer ze de kans krijgt om pandverantwoordelijke te worden, waagt ze de sprong. Met succes, want nog elke dag vertrekt ze met plezier naar haar werk. En dat terwijl ze eigenlijk nooit gesolliciteerd heeft bij schoonmaakbedrijf Care.
30-03-2022
2 min.
Linsey Goedgebuer
personeel, kantoorschoonmaak, flexibele

Een job in beweging: vlinder Linsey Goedgebuer

Linsey Goedgebuer werkt sinds augustus 2021 bij Care als vlinder in regio West. Ondertussen kent ze de panden van haar verschillende klanten goed. Van Brugge tot Dendermonde: overal springt ze bij waar Care haar nodig heeft. Die variatie en het contact met de mensen, vindt ze het tofste aan haar job.
28-03-2022
2 min.
Jan Rymenants Schoonmaak
personeel, cleanroom, schoonmaker

Enthousiasme en betrokkenheid: schoonmaker cleanrooms Jan Rymenants

Jan Rymenants is 45 jaar als hij solliciteert bij Care als schoonmaker bij een groot chemisch bedrijf. Hij staat in voor de schoonmaak van de ruimtes waar de klant gevaarlijke producten maakt. Ondertussen is Jan 62 jaar en vertelt hij nog altijd vol enthousiasme over zijn job.
18-01-2022
3 min.
Nathalie Malaboeuf
personeel, kantoorschoonmaak, pandverantwoordelijke

Care is de beste werkgever: pandverantwoordelijke Nathalie Malaboeuf

Nathalie Malaboeuf werkt als schoonmaakster en pandverantwoordelijke bij Van Hoecke in Sint-Niklaas. Nu al bijna vijf jaar. Volgens haar is Care de beste werkgever die ze ooit heeft gehad en de klant apprecieert haar werk enorm.
14-01-2022
2 min.
Liesbeth Vandervoort
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Een job met eigen initiatief: Teamleader Liesbeth Vandervoort

Liesbeth Vandervoort werkt al 6 jaar bij Care, met een onderbreking van een jaar. Als jobstudent deed zij zelfs haar eerste werkervaring op bij ons bedrijf. Na haar studies koos Liesbeth voor een carrière als leerkracht lichamelijke opvoeding in een lokale gemeente. Maar de onzekerheid van interimwerk deed haar een andere weg inslaan. Er is bij Care veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Dat ligt haar wel.   
30-11-2021
5 min.
Yacoubi
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Al twintig jaar in dienst: Teamleader Yacoubi El Miloud

In 2001 start Yacoubi El Miloud bij Care als jobstudent. Twintig jaar later is hij Teamleader van regio Sud. Yacoubi is trots dat hij bij Care werkt en deelt dus graag zijn verhaal.
22-11-2021
2 min.
Victor Boaheneh Schoonmaakjob Care
personeel, kantoorschoonmaak, schoonmaker

Ook oudere mensen krijgen een kans: schoonmaker Victor Boaheneh

Victor Boaheneh begint in februari 2021 als parttimeschoonmaker in de regio Gent. Al snel krijgt hij een voltijdse functie. Care geeft mensen die willen werken de kans om zich te bewijzen. Ongeacht afkomst, taal of leeftijd. Ik voel me hier goed én welkom.
09-11-2021
1 min.
Romana Medile Care
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Werken in een fijn team: Teamleader Romana Medile

Romana Medile is al 5 jaar aan de slag bij Care als Teamleader regio Oost. En daar mogen nog heel wat jaren bijkomen, want “ik zit hier goed. Iedere dag zie en hoor ik andere mensen. Met andere verhalen. Ik werk in een fijn team en ik word hier geapprecieerd”.
29-10-2021
3 min.
Oriana
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Doorgroeien bij Care: Teamleader Oriana Durante

Care geeft haar werknemers de kans om door te groeien. Dat ervaart ook Oriana Durante. Zij kwam in 2019 als Vlinder werken bij Care en heeft sinds kort de functie van Teamleader Oost voor Care Office Cleaning op zich genomen. Het moment om haar enkele vragen te stellen.
12-07-2021
2 min.