Oriana
12-07-2021

Een dag uit het leven van Teamleader Oriana Durante

Care geeft haar werknemers de kans om door te groeien. Dat ervaart ook Oriana Durante. Zij kwam in 2019 als Vlinder werken bij Care en heeft sinds kort de functie van Teamleader Oost voor Care Office Cleaning op zich genomen. Het moment om haar enkele vragen te stellen.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Eigenlijk via Teamleader Romana. Onze mannen zijn familie en op een keertje liet ik vallen dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Romana pikte daarop in en zei dat Care op zoek was naar een Vlinder. Dat leek me wel interessant. Voor mij was het belangrijk dat ik de job kon combineren met mijn huishouden en kinderen. Ik ben dan op gesprek geweest bij Care en zo werd ik Vlinder voor regio Oost.

Ik had de ambitie om door te groeien. Dat wisten ze ook bij Care. Als Vlinder heb ik niet alleen de job als schoonmaker door en door leren kennen, maar meteen ook het hele bedrijf. Toen de vacature als Teamleader Oost vrijkwam, heb ik mijn kans gegrepen én gekregen.

Hoe verloopt je dag als Teamleader?

Ik ben nog maar pas Teamleader, dus op dit moment ben ik vooral nog heel veel aan het leren. Ik volg de nodige opleidingen, en maak kennis met de klanten en de medewerkers.

De dagen zijn goed gevuld, maar dat waren ze als Vlinder ook al. Ik moest toen altijd bereikbaar zijn en inspringen waar ze me nodig hadden. Eigenlijk is dat als Teamleader ook zo, al ligt de focus natuurlijk wel op de administratieve kant en oplossingen bieden.

Wat vind je tof aan je job?

Ik vind het sowieso fijn om voor Care te werken. Bovendien is het op dit moment ook weer allemaal nieuw en spannend. Mijn ervaring als schoonmaakster speelt wel in mijn voordeel als Teamleader – ik weet hoe het eraan toegaat op de werkvloer. Als Vlinder werkte ik een beetje overal en had ik dus geen vaste werkplek. Nu ga ik langere samenwerkingen aan met dezelfde klanten en medewerkers, en daar kijk ik wel naar uit.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Een belangrijk punt voor een schoonmaker: Care werkt met goed materiaal, het maakt poetsen een pak aangenamer. Daarnaast staat Care ook echt achter de medewerkers. Dat ik al zo snel de kans kreeg om door te groeien, is daarvan een mooi voorbeeld.

Als Vlinder werkte ik bij diverse klanten en eigenlijk waren ze altijd even vriendelijk. Je merkt dat ze op dezelfde golflengte zitten als Care. Ze schatten de waarde van onze job goed in. Je voelt je geapprecieerd.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures

Meer blogs

Kansen Krijgen
personeel

Werken bij Care is kansen krijgen: interview Stéphanie Van Acker

Bij grote bedrijven is het voor jonge werknemers niet altijd vanzelfsprekend om een verschil te maken. Omdat Care en de overkoepelende groep Vebego belang hechten aan de ideeën en het perspectief van de jongere generaties, krijgen werknemers de kans om deel uit te maken van Young Vebego.
21-01-2020
2 min.
Stethoscoop Katja
personeel

Care zorgt voor een luisterend oor: vertrouwenspersoon Katja

Katja Heylen is al 22 jaar in dienst bij Care. Een behoorlijk lange tijd, waarin ze op een aantal afdelingen heeft gewerkt. Nu is ze iets meer dan 2 jaar Assistant Operations. Sinds begin van de zomer werd Katja officieel vertrouwenspersoon voor onze arbeiders. Even horen wie ze is en wat haar getriggerd heeft om zich hiervoor kandidaat te stellen.
08-09-2020
5 min.
Sarah
personeel

Medewerker in de kijker: interview Sarah Van Praet

Sarah Van Praet startte op 18 maart als halftijds receptioniste in ons hoofdkantoor in Deurne. Zij zorgt eveneens voor de nodige administratieve ondersteuning. Wij luisteren even bij Sarah hoe het was om te beginnen bij Care na een sabbatjaar…
16-09-2020
3 min.