Blogheaderbeeld 1470X600 02 (1)
15-03-2023

Stagiair Amin maakt kennis met HR

De 17-jarige Amin El Khalfioui loopt twee weken stage op de HR-afdeling. De bedoeling is dat hij kennismaakt met de job. En wie weet vindt hij wel meteen zijn roeping? Natuurlijk willen wij weten wat hij van zijn stageplek vindt en hoe hij zich voelt op de werkvloer.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

“Ik zit in de tso-richting Handel en wij moesten op zoek naar een stageplek. Een vriend van mij liep vorig jaar stage bij de HR-afdeling van Care. Hij zei me dat het echt top was en dat ik zeker daar mijn stage moest volgen. Dat heb ik dan ook gedaan.”

Wat leer je zoal tijdens je stage?

“Eigenlijk van alles. Zo weet ik nu meer over negatieve nettolonen en hoe ik syndicale opleidingen moet aanvragen. Ik heb het systeem Navision leren kennen en ik mocht een meeting bijwonen met SD Worx. Allemaal erg interessant.”

“De bedoeling is dat ik een beeld krijg van de job. Zo kan ik aanvoelen of dit iets is voor mij, of net helemaal niet. Op dit moment vind ik het een geslaagde stage. Ik had verwacht dat ik me meteen zou moeten bewijzen, maar dat is gelukkig niet zo. Ik leer veel bij zonder druk. Dat had ik helemaal niet verwacht.”

Waarom zou iemand moeten solliciteren of stage lopen bij Care?

“Hoe ik het de afgelopen dagen heb ervaren, is dat Care één familie is. Iedereen kent elkaar en er is geen verschil. Zelfs als stagiair voel ik me er gewoon welkom.”

“Zou ik ooit voor Care willen werken? Op dit moment kan ik dat nog niet met zekerheid zeggen. Maar met wat ik nu weet, zou het zeker een mogelijkheid zijn. In elk geval, als iemand mij vraagt of ik nog een goede stageplek weet, dan zeg ik resoluut: Care!”

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

10 Wij Zijn Care Segmentblok Tina (1)
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Tina houdt van de uitdagingen als Teamleader

Vol en druk, zo beschrijft Tina haar job als Teamleader bij Care.
28-08-2023
2 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok Heidi (1)
personeel, kantoorschoonmaak, cleanroom

Heidi ging twee keer aan de slag bij Care Expert Cleaning

Heidi werkte voor Care Expert Cleaning, maar door een overname moest ze Care verlaten. Al snel besloot ze om terug te keren.
24-07-2023
3 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok Kelly
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Kelly looft Care voor de kansen die ze krijgt

Teamleader Kelly looft Care voor de kansen die ze krijgt en de doorgroeimogelijkheden die er zijn.
26-06-2023
2 min.