Blogheaderbeeld 1470X600 02 (1)
15-03-2023

Stagiair Amin maakt kennis met HR

De 17-jarige Amin El Khalfioui loopt twee weken stage op de HR-afdeling. De bedoeling is dat hij kennismaakt met de job. En wie weet vindt hij wel meteen zijn roeping? Natuurlijk willen wij weten wat hij van zijn stageplek vindt en hoe hij zich voelt op de werkvloer.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

“Ik zit in de tso-richting Handel en wij moesten op zoek naar een stageplek. Een vriend van mij liep vorig jaar stage bij de HR-afdeling van Care. Hij zei me dat het echt top was en dat ik zeker daar mijn stage moest volgen. Dat heb ik dan ook gedaan.”

Wat leer je zoal tijdens je stage?

“Eigenlijk van alles. Zo weet ik nu meer over negatieve nettolonen en hoe ik syndicale opleidingen moet aanvragen. Ik heb het systeem Navision leren kennen en ik mocht een meeting bijwonen met SD Worx. Allemaal erg interessant.”

“De bedoeling is dat ik een beeld krijg van de job. Zo kan ik aanvoelen of dit iets is voor mij, of net helemaal niet. Op dit moment vind ik het een geslaagde stage. Ik had verwacht dat ik me meteen zou moeten bewijzen, maar dat is gelukkig niet zo. Ik leer veel bij zonder druk. Dat had ik helemaal niet verwacht.”

Waarom zou iemand moeten solliciteren of stage lopen bij Care?

“Hoe ik het de afgelopen dagen heb ervaren, is dat Care één familie is. Iedereen kent elkaar en er is geen verschil. Zelfs als stagiair voel ik me er gewoon welkom.”

“Zou ik ooit voor Care willen werken? Op dit moment kan ik dat nog niet met zekerheid zeggen. Maar met wat ik nu weet, zou het zeker een mogelijkheid zijn. In elk geval, als iemand mij vraagt of ik nog een goede stageplek weet, dan zeg ik resoluut: Care!”

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

Stethoscoop Katja
personeel

Care zorgt voor een luisterend oor: vertrouwenspersoon Katja

Katja Heylen is al 22 jaar in dienst bij Care. Een behoorlijk lange tijd, waarin ze op een aantal afdelingen heeft gewerkt. Nu is ze iets meer dan 2 jaar Assistant Operations. Sinds begin van de zomer werd Katja officieel vertrouwenspersoon voor onze arbeiders. Even horen wie ze is en wat haar getriggerd heeft om zich hiervoor kandidaat te stellen.
08-09-2020
5 min.
Sarah Van Praet Care
personeel

Medewerker in de kijker: interview Sarah Van Praet

Sarah Van Praet startte op 18 maart als halftijds receptioniste in ons hoofdkantoor in Deurne. Zij zorgt eveneens voor de nodige administratieve ondersteuning. Wij luisteren even bij Sarah hoe het was om te beginnen bij Care na een sabbatjaar…
16-09-2020
3 min.
Mouna Sarragi
personeel

Een dag in het leven van HR Business partner Mouna

Mouna werkt al 6 jaar bij Care. Wat in 2014 begon als tijdelijke opdracht voor administratieve ondersteuning op HR, is ondertussen uitgegroeid tot een job met grote verantwoordelijkheid voor alle lonen binnen Care. Wij luisteren even bij Mouna wat zij dagelijks doet en wat haar passies zijn.  
01-10-2020
5 min.