Yacoubi
22-11-2021

Al twintig jaar in dienst: Teamleader Yacoubi El Miloud

In 2001 start Yacoubi El Miloud bij Care als jobstudent. Twintig jaar later is hij Teamleader van regio Sud. Yacoubi is trots dat hij bij Care werkt en deelt dus graag zijn verhaal.

17 april 2001, 6 uur ’s morgens. De 23-jarige Yacoubi start zijn eerste werkdag bij Care. Teamleader Yolande Mertens ontvangt hem met open armen. Hij voelt zich onmiddellijk thuis in de ploeg.

Tot op de dag van vandaag is Yacoubi Yolande dankbaar voor de kansen die hij kreeg. “Nadat ik mijn vast contract had getekend, ben ik een hele poos vlinder geweest”, vertelt Yacoubi, inmiddels 43. ”Ik verving collega’s die afwezig waren of sprong in waar een extra paar handen nodig was. Daarna was ik jarenlang aan de slag als pandverantwoordelijke. Care zag in mij al langer een Teamleader. Toch twijfelde ik. Ik had tijd nodig om aan het idee te wennen. Welke impact zou deze functie op mijn professioneel en sociaal leven hebben? Daarom kreeg ik begin 2021 de kans om van de job te proeven. En het beviel me. Dus vanaf juli 2021 werd ik officieel Teamleader.”

Hoe verloopt je dag als Teamleader?

Vroeger had ik een vast werkrooster. Nu organiseer ik mijn eigen agenda. Ik plan vergaderingen met klanten, afspraken met schoonmakers, kwaliteitscontroles … Je kunt me op kantoor of op de werkvloer vinden. Ik werk nu veel zelfstandiger. Uiteraard brengt dat de nodige verantwoordelijkheid met zich mee. Toch vind ik het fijn dat ik alles zelf mag regelen. Zo kan ik mijn professioneel en privéleven goed combineren.

Wat vind je tof aan je job?

Heel simpel: ik vind het leuk om kwaliteit te leveren in goede werkomstandigheden.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Bij Care luisteren ze naar de mensen. Iedereen wordt goed behandeld: de werkroosters zijn evenwichtig, er heerst een goede sfeer op de werkvloer en je krijgt kansen om door te groeien. Ik ben daarvan het levende bewijs. Dat zijn trouwens niet alleen mijn woorden, maar ook die van mijn collega’s.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor Care?

Hygiëne op de werkvloer is ontzettend belangrijk. Dat maakte de pandemie ons meer dan ooit duidelijk. Care is daar als winnaar uitgekomen. Om de eenvoudige reden dat kwaliteit de basis van ons vak is.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

Stethoscoop Katja
personeel

Care zorgt voor een luisterend oor: vertrouwenspersoon Katja

Katja Heylen is al 22 jaar in dienst bij Care. Een behoorlijk lange tijd, waarin ze op een aantal afdelingen heeft gewerkt. Nu is ze iets meer dan 2 jaar Assistant Operations. Sinds begin van de zomer werd Katja officieel vertrouwenspersoon voor onze arbeiders. Even horen wie ze is en wat haar getriggerd heeft om zich hiervoor kandidaat te stellen.
08-09-2020
5 min.
Sarah Van Praet Care
personeel

Medewerker in de kijker: interview Sarah Van Praet

Sarah Van Praet startte op 18 maart als halftijds receptioniste in ons hoofdkantoor in Deurne. Zij zorgt eveneens voor de nodige administratieve ondersteuning. Wij luisteren even bij Sarah hoe het was om te beginnen bij Care na een sabbatjaar…
16-09-2020
3 min.
Mouna Sarragi
personeel

Een dag in het leven van HR Business partner Mouna

Mouna werkt al 6 jaar bij Care. Wat in 2014 begon als tijdelijke opdracht voor administratieve ondersteuning op HR, is ondertussen uitgegroeid tot een job met grote verantwoordelijkheid voor alle lonen binnen Care. Wij luisteren even bij Mouna wat zij dagelijks doet en wat haar passies zijn.  
01-10-2020
5 min.