Houleye Lome
10-01-2023

Voor schoonmaakster Houleye is Care haar tweede familie

De Senegalese Houleye Lome woont sinds 2007 in België. Ondertussen is ze al enkele jaren aan de slag als schoonmaakster. In haar vrije tijd spendeert ze graag veel tijd met haar kinderen. Maar Care noemt ze vol overtuiging haar tweede familie.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

In 2010 ben ik gestart als schoonmaakster bij een ander schoonmaakbedrijf, via een interimkantoor. Maar na een maand kreeg ik al een vast contract. Ik poetste toen bij één klant. Na een tijdje zette die klant de samenwerking met dat schoonmaakbedrijf stop en koos het voor Care. Omdat de klant mij graag wilde houden als schoonmaakster, ben ik dus mee overgestapt naar Care.

En zo werk ik nog altijd bij dezelfde klant, maar met Care als werkgever sinds 2014.

Hoe verloopt je dag als schoonmaker?

Ik werk zes of zeven uur per dag, maar nooit in het weekend.

Ik neem altijd de bus naar mijn werk. De rit duurt ongeveer een halfuur en dan moet ik nog zes minuten stappen naar mijn werk. Ik vind dat eindje stappen heel leuk, het doet me goed. Zelfs als het regent.

Als ik dan aankom, doe ik mijn uniform aan en drink ik een kleine koffie. En dan werk ik mijn taken af voor die dag.

Wat vind je tof aan je job?

Het personeel is heel sympathiek. Als ik ga werken, dan voelt het alsof ik naar mijn tweede familie ga. Stress? Dat ken ik niet. Ik voer mijn job netjes uit, toon respect en voel me ook gerespecteerd.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Het is een fantastische onderneming en we hebben eerder vriendschappelijke relaties met het management. We worden ook op tijd betaald en eigenlijk heb ik nog nooit problemen gehad. Ik word vaak aangesproken door mensen die ook interesse hebben in een job bij Care. En ik moedig hen dan aan om te solliciteren.

Er heerst hier echt een familiale sfeer. Bovendien worden we elk jaar uitgenodigd op het kerstfeest in Antwerpen. Ik ben al drie keer geweest. We krijgen ook regelmatig cadeautjes: een lunchbox, sjaal, handtas, trui … Ja, ik wil voor altijd bij Care blijven.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor kantoorschoonmaak van Care?

Bij Care heerst een professionele werkethiek en we werken ook met kwaliteitsvolle materialen en producten. Tussen mijn klant en Care is er alvast een goede band, dus er zijn nooit klachten.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

Stethoscoop Katja
personeel

Care zorgt voor een luisterend oor: vertrouwenspersoon Katja

Katja Heylen is al 22 jaar in dienst bij Care. Een behoorlijk lange tijd, waarin ze op een aantal afdelingen heeft gewerkt. Nu is ze iets meer dan 2 jaar Assistant Operations. Sinds begin van de zomer werd Katja officieel vertrouwenspersoon voor onze arbeiders. Even horen wie ze is en wat haar getriggerd heeft om zich hiervoor kandidaat te stellen.
08-09-2020
5 min.
Sarah Van Praet Care
personeel

Medewerker in de kijker: interview Sarah Van Praet

Sarah Van Praet startte op 18 maart als halftijds receptioniste in ons hoofdkantoor in Deurne. Zij zorgt eveneens voor de nodige administratieve ondersteuning. Wij luisteren even bij Sarah hoe het was om te beginnen bij Care na een sabbatjaar…
16-09-2020
3 min.
Mouna Sarragi
personeel

Een dag in het leven van HR Business partner Mouna

Mouna werkt al 6 jaar bij Care. Wat in 2014 begon als tijdelijke opdracht voor administratieve ondersteuning op HR, is ondertussen uitgegroeid tot een job met grote verantwoordelijkheid voor alle lonen binnen Care. Wij luisteren even bij Mouna wat zij dagelijks doet en wat haar passies zijn.  
01-10-2020
5 min.