Nathalie Malaboeuf
14-01-2022

Care is de beste werkgever: pandverantwoordelijke Nathalie Malaboeuf

Nathalie Malaboeuf werkt als schoonmaakster en pandverantwoordelijke bij Van Hoecke in Sint-Niklaas. Nu al bijna vijf jaar. Volgens haar is Care de beste werkgever die ze ooit heeft gehad en de klant apprecieert haar werk enorm.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

In 2015 zag ik de vacature voor schoonmaakster bij Care. Dat leek me erg interessant. Dus ik stuurde mij cv op. Maar helaas hoorde ik niets. Een goed jaar later kwam ik weer een Care-vacature tegen. En ik waagde opnieuw mijn kans. Een week later kreeg ik reactie op mijn cv: de Teamleader belde me op en ik mocht op gesprek komen.

Na een week in spanning zitten, kwam het verlossende telefoontje. Ik mocht beginnen. En kijk, ondertussen leid ik zelf een ploeg bij Van Hoecke.

Hoe verloopt je dag als schoonmaakster en pandverantwoordelijke?

Ik zit in de late ploeg. Dat wil zeggen dat ik van 16u45 tot 20u45 werk. Overdag heb ik dus alle tijd om mijn huishouden te doen.

Mijn collega’s en ik hebben een vaste planning en we poetsen ieder ons eigen deel. Ik neem elke dag de showroom onder handen. Maar ook de vergaderzalen, het sanitair, de bureaus en het auditorium.

Wat vind je tof aan je job?

Ik heb al heel wat werkgevers gehad, maar bij Care voel ik me goed. Het is ook heel proper werk. Ik kan je verzekeren, ik heb vroeger andere dingen gedaan. Als ik helemaal rond ben, dan ben ik tevreden. Het is weer schoon, denk ik dan. En ook de klant waardeert mijn werk. Meer moet dat niet zijn.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Care is een tof bedrijf. Je krijgt er veel kansen en er zijn doorgroeimogelijkheden. En de Teamleaders zijn ook echt begaan met de medewerkers. Ze weten goed waarmee ze bezig zijn. Ik zou zeggen: gewoon doen!

Ben je ook op zoek naar job waarin je je goed voelt? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

Stethoscoop Katja
personeel

Care zorgt voor een luisterend oor: vertrouwenspersoon Katja

Katja Heylen is al 22 jaar in dienst bij Care. Een behoorlijk lange tijd, waarin ze op een aantal afdelingen heeft gewerkt. Nu is ze iets meer dan 2 jaar Assistant Operations. Sinds begin van de zomer werd Katja officieel vertrouwenspersoon voor onze arbeiders. Even horen wie ze is en wat haar getriggerd heeft om zich hiervoor kandidaat te stellen.
08-09-2020
5 min.
Sarah Van Praet Care
personeel

Medewerker in de kijker: interview Sarah Van Praet

Sarah Van Praet startte op 18 maart als halftijds receptioniste in ons hoofdkantoor in Deurne. Zij zorgt eveneens voor de nodige administratieve ondersteuning. Wij luisteren even bij Sarah hoe het was om te beginnen bij Care na een sabbatjaar…
16-09-2020
3 min.
Mouna Sarragi
personeel

Een dag in het leven van HR Business partner Mouna

Mouna werkt al 6 jaar bij Care. Wat in 2014 begon als tijdelijke opdracht voor administratieve ondersteuning op HR, is ondertussen uitgegroeid tot een job met grote verantwoordelijkheid voor alle lonen binnen Care. Wij luisteren even bij Mouna wat zij dagelijks doet en wat haar passies zijn.  
01-10-2020
5 min.