10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
11-03-2024

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Hanan (21) combineert haar studies met een studentenjob bij Care. Ze begon als schoonmaakster, maar sinds 2021 ondersteunt ze de receptie en personeelsadministratie. Daar kan ze haar liefde voor structuur botvieren. Ze kreeg de smaak zo te pakken, dat ze haar studies orthopedagogie inwisselde voor human resources.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Ik ken HR-manager Emel persoonlijk. Zij heeft me in contact gebracht met Mouna, HR business partner. Eerst werkte ik voor Care als poetshulp. Toen ze extra hulp nodig hadden op kantoor, vroeg Mouna me of ik het zag zitten om bij te springen.

Ik ben afgestudeerd in de humane wetenschappen en volgde twee jaar orthopedagogie. Omdat ik mensen wil helpen. Via Care heb ik kunnen proeven van de HR-wereld en besefte ik dat ik ook op deze manier mensen kan helpen. Daarom ben ik veranderd van opleiding en volg ik nu HR.

Hoe verloopt je dag als jobstudent?

Ik overleg eerst even met Mouna en check dan mijn mailbox, zodat ik weet wat mijn taken zijn voor de dag. Mijn takenpakket is zeer gevarieerd. Mails van sollicitanten opvolgen, dossiers van nieuwe bedienden opstellen, evaluatiedocumenten klaarzetten, personeelsdossiers updaten… Soms vragen ze mijn ondersteuning rond een specifiek project, bijvoorbeeld bij het opstellen van subsidieaanvragen.

Ik ben perfectionistisch en hou van structuur. Om gefocust te werken zet ik meestal een koptelefoon op. Ik doe mijn eigen ding aan mijn bureau, dat is fijn.

Wat vind je tof aan je job?

Ik voel me erg op mijn gemak bij Care. Het is een veilige omgeving, er hangt een gemoedelijke sfeer. Ik voel me erg welkom in de groep.

Ik hou van structuur, en die vind ik in mijn studentenjob bij Care. Archiefwerk is het liefste wat ik doe. Ik werk graag met de computer en dankzij deze job kan ik mijn computervaardigheden verbeteren, bijvoorbeeld in Excel.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Voor de toffe en open minded collega’s. Het is een heel diverse groep waardoor ik me erg op mijn gemak voel. Ze verwelkomen je met open armen.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor Care?

Care brengt structuur. Er wordt gewerkt met kwalitatieve producten, er zijn duidelijke afspraken rond hoe je die producten gebruikt, uren worden correct opgevolgd via een systeem QR-codes. Er wordt duidelijk gecommuniceerd met de teamleaders. Als klant ben je zeker dat alles in orde is.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Nieuws Nieuwe Medewerkers

Meer blogs

CAR 20240401 Kelly
personeel, Care, teamleader, kantoorschoonmaak, schoonmaak, schoonmaakjob

Geen dag hetzelfde: teamleader Kelly kiest Care voor vrijheid, verantwoordelijkheid en familiale sfeer

Een avontuurlijke job vol verantwoordelijkheid voor teamleader Kelly.
14-05-2024
2 min.
CAR 20240401 Aylin
personeel, onthaal, Care, Onthaalmedewerkster, receptie

‘Goeiedag met Care’ – Onze receptioniste Aylin beantwoordt met plezier jouw telefoontje

Dertiger Aylin werkt sinds kort als receptioniste bij Care.
30-04-2024
1 min.
7. In De Kijker Buitenkant Politie Antwerpen
personeel, politie antwerpen, kantoorschoonmaak

Naima poetst al 16 jaar bij de recherche van Antwerpen

Naima is schoonmaakster bij de politie
20-02-2024
2 min.