7. In De Kijker Buitenkant Politie Antwerpen
20-02-2024

Naima poetst al 16 jaar bij de recherche van Antwerpen

De vertrouwensband die ze heeft met de politiemensen maakt het fijn werken, vertelt Naima (39). Communicatie en kwalitatief poetsmateriaal, dat is waar Care in uitblinkt, vindt ze.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Elke zes jaar selecteert de politie een nieuw schoonmaakbedrijf. Soms wordt het bestaande contract verlengd, soms een andere firma aangesteld. Ondertussen wisselde ik al drie keer van firma, want ik werd telkens gevraagd om te blijven. Die waardering voelt heel fijn.

Ik werk nog niet zo lang bij Care, maar wel al lang bij de politie. Deze overname heb ik als zeer vlot ervaren. Het was niet niks, want ik veranderde niet alleen van werkgever.  Tegelijkertijd zijn we naar een nieuw gebouw verhuisd. Eerst was het niet zeker of de schoonmaakploeg mee zou verhuizen, maar de recherche had zelf verzocht of ze dezelfde schoonmaakequipe kon behouden. Omdat ze ons kennen en vertrouwen, zeker na zovele jaren. Dat ervaar ik als een mooi compliment.

Hoe verloopt je dag als schoonmaker?

Ik werk in de voormiddag, van 8u15 tot 13u30. Mijn collega doet de namiddag. Ik poets de burelen, de kitchenette, de koffieautomaten en de toiletten. De koffieautomaten vul ik dagelijks bij. Elke dag poets ik een deel van de bureaus.

Het nieuwe gebouw is heel groot, ik verveel mij hier nooit. Ik ben verantwoordelijk voor één verdieping met ongeveer 100 mensen. Tegenwoordig wordt er wel meer van thuis uit gewerkt, waardoor niet iedereen altijd aanwezig is.

Wat vind je tof aan je job?

Het poetsmateriaal bij Care is erg kwalitatief, van een ander niveau dan andere firma’s. Er wordt mee nagedacht om het werk zo aangenaam mogelijk te houden. Ook de communicatie met Care verloopt vlot. Je kan altijd bij hen terecht.

Snelle vragen kunnen we stellen via een Whatsapp-groep, waardoor je laagdrempelig kan communiceren. Daarin delen de teamleaders bijvoorbeeld op welke punten we extra moeten letten. Want soms durf je al eens iets vergeten (lacht). We worden goed opgevolgd. Die open communicatie is heel prettig.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Door met de juiste materialen te werken, houdt Care rekening met je gezondheid. Want poetsen is een zwaar beroep, dat mag je niet onderschatten.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor Care?

Care werkt met kwalitatief materiaal en dat toont zich in het poetsresultaat.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
personeel, HR-afdeling, HR, Student, Studentenjob

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Naima is schoonmaakster bij de politie
11-03-2024
2 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Soner
personeel, laboschoonmaak, labo

Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waarom Soner bij Care werkt

Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waarom Soner bij Care werkt
08-02-2024
2 min.
Wij Zijn Care Hamza Blog
personeel, teamleader, facility manager, Vebego Airport Services

Hamza groeit door bij Vebego Airport Services

Hamza groeit door bij Vebego Airport Services.
07-11-2023
2 min.