CAR 20240401 Kelly
14-05-2024

Geen dag hetzelfde: teamleader Kelly kiest Care voor vrijheid, verantwoordelijkheid en familiale sfeer

Elke werkdag een nieuw avontuur, dat is wat werken bij Care betekent voor Kelly la Delfa. Kelly is teamleader regio Sud (Wallonië en Brussel). Voor haar liever geen 9-to-5-job, maar werk waarbij ze vaak onderweg is, met veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit. En met de familiale Care-cultuur, natuurlijk.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Door mijn moeder. Zij begon bij Care in 2014. Ik begon in datzelfde jaar als student te werken, en nam haar taken over tijdens vakanties. Mijn moeder werkt nog steeds voor Care. In de regio Luik poetst ze op verschillende locaties: Areno, Kineo, Carglass, Cerba, Lux auto...

Hoe verloopt je dag als teamleider?

Elke dag is anders!  Soms werk ik op kantoor aan administratieve taken, vergaderingen of trainingen. Andere dagen ben ik onderweg voor kwaliteitscontroles. Ik moet ook vaak problemen oplossen zoals wanneer een klant een klacht heeft, er iemand ziek is, een dienst niet uitgevoerd werd… Daarom ben ik zo vaak op de weg. Ik heb veel verantwoordelijkheden en weet nooit hoe mijn dag zal beginnen of eindigen. Ik moet erg flexibel zijn, maar dat vind ik net fijn!

Wat vind je tof aan je job?

De vrijheid en de verandering. Elke dag is anders, ik verveel me nooit. Ik vind het fijn dat ik geen vaste werktijden heb. Ik zou nooit meer kunnen werken van 8.00 tot 16.00 uur.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Care is meer dan een bedrijf, het is als een familie. We zijn vriendelijk en goed georganiseerd om elke klant en elk teamlid te helpen. Iedereen in het team voelt zich belangrijk en gesteund. We willen groeien als bedrijf, maar ook als een hechte gemeenschap waar iedereen kan openbloeien. Door onze gestructureerde manier van werken voelt iedereen zich betrokken en gesteund. Dit zorgt voor een goede samenwerking tussen iedereen in het team, ongeacht hun rol.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor Care?

Care biedt een unieke aanpak die gericht is op overleg en samenwerking. Dit zorgt voor een gezonde en productieve werkomgeving. Bij Care zijn we flexibel en in staat om ons snel aan te passen aan de specifieke behoeften van elke klant. De familiecultuur bij Care zorgt ervoor dat we een persoonlijke service kunnen bieden, met speciale aandacht voor elk project. Bedrijven kunnen een authentieke samenwerking verwachten gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en oog voor detail.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Nieuws Nieuwe Medewerkers

Meer blogs

CAR 20240401 Aylin
personeel, onthaal, Care, Onthaalmedewerkster, receptie

‘Goeiedag met Care’ – Onze receptioniste Aylin beantwoordt met plezier jouw telefoontje

Dertiger Aylin werkt sinds kort als receptioniste bij Care.
30-04-2024
1 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
personeel, HR-afdeling, HR, Student, Studentenjob

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Hanan veranderde van studierichting door haar studentenjob op de HR-afdeling bij Care
11-03-2024
2 min.
7. In De Kijker Buitenkant Politie Antwerpen
personeel, politie antwerpen, kantoorschoonmaak

Naima poetst al 16 jaar bij de recherche van Antwerpen

Naima is schoonmaakster bij de politie
20-02-2024
2 min.