10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Soner
08-02-2024

Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waarom Soner bij Care werkt

De plichtsbewuste Soner is 27 en werkt als laboschoonmaker voor een grote farmaceutische klant van Care waar kankeronderzoek gebeurt. Werken volgens procedures en regels is er cruciaal. Het is zijn manier om zijn steentje bij te dragen voor kankerpatiënten.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Een vriend van me had een sms ontvangen met de boodschap dat een professioneel schoonmaakbedrijf op zoek was naar schoonmakers voor een grote farmaceutische klant. Het is een groot bedrijf dat iedereen kent, die status sprak me aan.

Maar ik wilde deze job vooral omdat ze in die labo’s kankeronderzoek doen. Door de labo’s proper te houden help ik op mijn manier mee aan onderzoek en medicatie voor kankerpatiënten.

Hoe verloopt je dag als schoonmaker?

Overdag poets ik de kleedkamers van de laboranten. Als het nodig is spring ik in bij de labo’s, want die moeten er altijd spic en span bijliggen. Maar eigenlijk worden de labo’s ‘s nachts gepoetst, wanneer er niemand is. Ik werk dus in een tweeploegensysteem, soms ‘s nachts, soms overdag.

Poetsen is hier serious business. Er staat veel op het spel, je moet je job serieus nemen. Als schoonmaker ben jij verantwoordelijk voor een besmettingsvrije omgeving. Dat drijft me om elke dag mijn uiterste best te doen.

Wat vind je tof aan je job?

Iedereen kent elkaar, er is een sterk groepsgevoel en grote collegialiteit. Je kan al eens een praatje slaan met iemand. We eten samen, drinken samen, en als iemand jarig is, geven we die persoon een kaartje.

Die kleine dingen zijn belangrijk. Dat sociale aspect heb ik nog nergens anders gezien. Je wordt als schoonmaker echt betrokken bij de firma.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

De collegialiteit en het groepsgevoel maken Care uniek. Die vind je niet bij andere werkgevers. Als laboschoonmaker draag je ook echt een verantwoordelijkheid. Ook dat is motiverend.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor Care?

Netheid is uiterst belangrijk in de labo’s. Alles moet gedesinfecteerd worden, je moet bepaalde procedures en regels volgen tijdens het poetsen, je draagt een pak en mondmasker, enzovoort. Daar wordt sterk op ingezet, en ik volg die regels ook nauwgezet op.

Klanten kunnen erop rekenen dat hun labo’s op de juiste manier gepoetst worden. Wij zorgen ervoor dat alles tiptop in orde is.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

7. In De Kijker Buitenkant Politie Antwerpen
personeel, politie antwerpen, kantoorschoonmaak

Naima poetst al 16 jaar bij de recherche van Antwerpen

Naima is schoonmaakster bij de politie
20-02-2024
2 min.
Wij Zijn Care Hamza Blog
personeel, teamleader, facility manager, Vebego Airport Services

Hamza groeit door bij Vebego Airport Services

Hamza groeit door bij Vebego Airport Services.
07-11-2023
2 min.
10. WIJ ZIJN CARE Segmentblok Michael (1)
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

ICT Helpdeskmedewerker is Michaels ideale job

Michael Cremers is een ICT’er in hart en nieren.
04-10-2023
2 min.