Linsey Goedgebuer
28-03-2022

Een job in beweging: vlinder Linsey Goedgebuer

Linsey Goedgebuer werkt sinds augustus 2021 bij Care als vlinder in regio West. Ondertussen kent ze de panden van haar verschillende klanten goed. Van Brugge tot Dendermonde: overal springt ze bij waar Care haar nodig heeft. Die variatie en het contact met de mensen, vindt ze het tofste aan haar job.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Ik was aan de slag bij Volvo Cars, in de productie. Maar na een tweede heupoperatie kon ik niet langer meer dan acht uur rechtop stilstaan. Mijn schoonzus heeft bij Care gewerkt en zij vond de job als vlinder wel iets voor mij. Omdat ik dan voortdurend in beweging ben. Toen ik bij de VDAB een vacature zag voor die functie, heb ik meteen gesolliciteerd. Een week later kon ik aan de slag.

Hoe verloopt je dag als vlinder of flexibele schoonmaker?

Dat varieert enorm. Want als vlinder spring je bij waar ze je nodig hebben. Dus als er iemand ziek wordt, dringend vakantie nodig heeft of in panne valt met de brommer, dan nemen vlinders hun taken over.

Normaal gezien krijgen we elke donderdag onze planning voor de week daarop. Maar we weten dat dit altijd nog kan veranderen.

Wat vind je tof aan je job?

De afwisseling. Ik kom op verschillende plekken, van een bank tot een woonzorgcentrum. En daarom heb ik ook veel contact met verschillende mensen. Dat vind ik heel aangenaam aan mijn job.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Care is een goede werkgever. Je merkt dat men met ons bezig is en naar ons luistert. Mijn oudste zoon heeft een zware vorm van MS en ik moet daardoor soms onverwacht vrij nemen. Ik heb daarover samengezeten met onze District Manager Kenny Oben. Nu hij mijn verhaal kent, vraagt hij geregeld hoe het gaat. Dat vind ik heel fijn.

En als schoonmaker bij bedrijven word ik ook goed betaald. Veel meer dan mensen die huizen poetsen met dienstencheques. Toch ook niet onbelangrijk.

Waarom zou een bedrijf klant moeten worden bij Care voor kantoorschoonmaak?

Iedereen krijgt een grondige opleiding waardoor we echt kwaliteit afleveren. Bovendien ben ik ook heel tevreden over de producten van Alpheios die we gebruiken. Die doen wat ze moeten doen.

Wil je ook graag werken in een uitdagende omgeving? Check de vacatures op www.werkenbijcare.be.

Vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
personeel, HR-afdeling, HR, Student, Studentenjob

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Naima is schoonmaakster bij de politie
11-03-2024
2 min.
7. In De Kijker Buitenkant Politie Antwerpen
personeel, politie antwerpen, kantoorschoonmaak

Naima poetst al 16 jaar bij de recherche van Antwerpen

Naima is schoonmaakster bij de politie
20-02-2024
2 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Soner
personeel, laboschoonmaak, labo

Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waarom Soner bij Care werkt

Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waarom Soner bij Care werkt
08-02-2024
2 min.