Foto Corinna
22-04-2022

Fijn weerzien voor schoonmaakster Corinna

Corinna Van Erum werkt twaalf jaar voor Care wanneer ze door persoonlijke omstandigheden de firma verlaat. Maar ondertussen is ze al weer bijna vijf jaar op post bij Care als schoonmaakster bij regio Centraal.

Als mensen me vragen wat ik doe, dan zeg ik trots: “Ik werk voor Care als schoonmaakster.” Elke dag vertrek ik met plezier naar mijn werk.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Indertijd woonde ik in Mechelen en ben ik via een vriendin bij Care beland. Twaalf jaar later ben ik verhuisd en heb ik mijn ontslag gegeven. Zoveel jaren later was ik dan weer net naar Deurne verhuisd toen ik een vacature zag bij Care voor regio Centraal. Ideaal voor mij. Toen ik ging solliciteren, liep ik allemaal oud-collega’s tegen het lijf. Het was een fijn weerzien. En een paar dagen later mocht ik aan de slag.

Hoe verloopt je dag als schoonmaakster?

Ik werk deeltijds voor Care. Ik heb enkele klanten, dus niet één vaste post. Een paar uurtjes hier en een paar uurtjes daar. Zo werk ik voor een grote firma, maar ook bij een advocaat. Dat vond ik in het begin best spannend. Maar hij blijkt dus een heel vriendelijke man.

Wat vind je tof aan je job?

Het contact met de verschillende klanten. Op den duur maak je echt deel uit van hun team. Ik voel me welkom en geapprecieerd. En dat maakt de job alleen maar leuker. Soms doe ik dan eens iets extra. Want ik ben alleen tevreden als mijn klant dat ook is.

Meer weten over Care?

Waarom bij Care solliciteren?

Het is gewoon een erg goede firma. Ze zijn eerlijk en recht voor de raap. Als er iets is wat minder goed gaat, dan zeggen ze dat. En samen met jou zoeken ze naar een oplossing. Maar omgekeerd ook: als je met een probleem zit, dan proberen ze je echt te helpen.

Interesse? Check zeker onze vacatures
Vacature Welkom

Meer blogs

Oriana
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Doorgroeien bij Care: Teamleader Oriana Durante

Care geeft haar werknemers de kans om door te groeien. Dat ervaart ook Oriana Durante. Zij kwam in 2019 als Vlinder werken bij Care en heeft sinds kort de functie van Teamleader Oost voor Care Office Cleaning op zich genomen. Het moment om haar enkele vragen te stellen.
12-07-2021
2 min.
Victor Boaheneh Schoonmaakjob Care
personeel, kantoorschoonmaak, schoonmaker

Ook oudere mensen krijgen een kans: schoonmaker Victor Boaheneh

Victor Boaheneh begint in februari 2021 als parttimeschoonmaker in de regio Gent. Al snel krijgt hij een voltijdse functie. Care geeft mensen die willen werken de kans om zich te bewijzen. Ongeacht afkomst, taal of leeftijd. Ik voel me hier goed én welkom.
09-11-2021
1 min.
Nathalie Malaboeuf
personeel, kantoorschoonmaak, pandverantwoordelijke

Care is de beste werkgever: pandverantwoordelijke Nathalie Malaboeuf

Nathalie Malaboeuf werkt als schoonmaakster en pandverantwoordelijke bij Van Hoecke in Sint-Niklaas. Nu al bijna vijf jaar. Volgens haar is Care de beste werkgever die ze ooit heeft gehad en de klant apprecieert haar werk enorm.
14-01-2022
2 min.