Victor Boaheneh Schoonmaakjob Care
09-11-2021

Ook oudere mensen krijgen een kans: schoonmaker Victor Boaheneh

Victor Boaheneh begint in februari 2021 als parttimeschoonmaker in de regio Gent. Al snel krijgt hij een voltijdse functie. En dat bevalt hem prima.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Ik ben eigenlijk afkomstig uit Ghana. Maar ik werkte al twintig jaar in Italië. In die periode kreeg ik de kans om België enkele malen te bezoeken. En ik besefte dat ik me hier goed voel. Vooral Gent beviel me enorm, en uiteraard de frietjes van de frituur (lacht).

Daarom besloot ik om naar België te verhuizen en me in te schrijven bij een interimbureau. En zo ben ik bij Care terechtgekomen.

Hoe verloopt je dag als schoonmaker?

We proberen zoveel mogelijk te poetsen als er nog niemand op kantoor is. Afhankelijk van mijn uurrooster begin ik om 6 uur of om 14.30 uur. Zoals alle schoonmakers krijg ik elke dag een planning die ik moet opvolgen.

Wat vind je tof aan je job?

Ik zit in een goede ploeg en dat is aangenaam werken. Er is geen druk en iedereen is erg vriendelijk. We leveren prima werk waardoor de klanten tevreden zijn. En ik verdien er mijn boterham mee. Meer moet dat niet zijn.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Ik ben al 56 jaar en dan is het niet evident om nog een job te vinden. Maar Care geeft mensen die willen werken de kans om zich te bewijzen. Ongeacht afkomst, taal of leeftijd. Ik voel me hier goed én welkom.

Meer blogs

Stethoscoop Katja
personeel

Care zorgt voor een luisterend oor: vertrouwenspersoon Katja

Katja Heylen is al 22 jaar in dienst bij Care. Een behoorlijk lange tijd, waarin ze op een aantal afdelingen heeft gewerkt. Nu is ze iets meer dan 2 jaar Assistant Operations. Sinds begin van de zomer werd Katja officieel vertrouwenspersoon voor onze arbeiders. Even horen wie ze is en wat haar getriggerd heeft om zich hiervoor kandidaat te stellen.
08-09-2020
5 min.
Sarah Van Praet Care
personeel

Medewerker in de kijker: interview Sarah Van Praet

Sarah Van Praet startte op 18 maart als halftijds receptioniste in ons hoofdkantoor in Deurne. Zij zorgt eveneens voor de nodige administratieve ondersteuning. Wij luisteren even bij Sarah hoe het was om te beginnen bij Care na een sabbatjaar…
16-09-2020
3 min.
Mouna Sarragi
personeel

Een dag in het leven van HR Business partner Mouna

Mouna werkt al 6 jaar bij Care. Wat in 2014 begon als tijdelijke opdracht voor administratieve ondersteuning op HR, is ondertussen uitgegroeid tot een job met grote verantwoordelijkheid voor alle lonen binnen Care. Wij luisteren even bij Mouna wat zij dagelijks doet en wat haar passies zijn.  
01-10-2020
5 min.