Wij Zijn Care Hamza Blog
07-11-2023

Hamza groeit door bij Vebego Airport Services

Hamza Bouzalmad is 29 jaar en werkt als Facility Manager bij Vebego Airport Services in Zaventem. Het is niet de eerste keer dat hij voor Vebego werkt. Na een afwezigheid van twee jaar voelt het voor hem dan ook als thuiskomen.

Hoe ben je bij Vebego terechtgekomen?

Ik kende Vebego al langer, want ik heb 2,5 jaar voor zusterbedrijf Care gewerkt als Teamleader bij regio Zuid. Toen ik daar geen verdere doorgroeimogelijkheden zag, ben ik ergens anders gaan werken.

Maar na twee jaar was ik weer toe aan een nieuwe uitdaging. Bovendien was ik van plan om naar Brussel te verhuizen en zocht ik iets in de regio. Sowieso wilde ik graag opnieuw werken in de facilitysector.

Toen ik op LinkedIn een vacature vond als Facility Manager bij Vebego in Zaventem, greep ik meteen mijn kans. Ik zag dat Hans Paenen er werkte als HR-adviseur en ik kende hem nog van vroeger. Dus nam ik contact met hem op om te polsen of ik paste in het profiel dat ze zochten. En voilĂ .

Hoe verloopt je dag als Facility Manager bij Vebego Airport Services?

Wij zorgen voor de schoonmaak van de luchthaven. En dat is toch een andere wereld. Er wordt van ons verwacht dat wij onmiddellijk reageren bij een probleem. Alles moet zo proper mogelijk blijven voor de passagiers.

Het is ook een andere manier van werken dan bij andere klanten van Care. Wij zijn een groot team van zeventig mensen. En ik moet ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Elke dag is dus anders. Maar eerst check ik altijd mijn mails op dringende zaken en of mijn collega van de vorige ploeg nog nieuws heeft. Voor de rest van de dag ben ik vooral op pad door heel de luchthaven om mijn team op te volgen en te zien of alles in orde is.

Wat vind je tof aan je job?

De variatie. Het is geen 9-tot-5-baan waarbij ik de hele dag achter de computer moet zitten. Deze job is dus perfect voor mij. Laat mij maar in beweging zijn en contact hebben met mijn mensen.

Bovendien hangt er in de luchthaven een speciale sfeer, want de meeste mensen zijn er om op vakantie te vertrekken. Eigenlijk voelt het voor ons elke dag ook een beetje alsof we gaan reizen. (lacht)

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Vebego Airport Service?

Wij zijn een groot team en dat voel je. We staan dan ook altijd klaar voor elkaar. Dat is voor mij een van de belangrijkste redenen om voor de job, en opnieuw voor Vebego, te kiezen.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor Vebego?

We proberen altijd te voldoen aan wat klanten willen. En we zijn heel proactief. Als we iets kunnen doen dat voor klanten een meerwaarde is, dan zullen we dat altijd voorstellen. En zo streven we ernaar om steeds beter te worden.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
personeel, HR-afdeling, HR, Student, Studentenjob

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Naima is schoonmaakster bij de politie
11-03-2024
2 min.
7. In De Kijker Buitenkant Politie Antwerpen
personeel, politie antwerpen, kantoorschoonmaak

Naima poetst al 16 jaar bij de recherche van Antwerpen

Naima is schoonmaakster bij de politie
20-02-2024
2 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Soner
personeel, laboschoonmaak, labo

Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waarom Soner bij Care werkt

Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waarom Soner bij Care werkt
08-02-2024
2 min.