Angela Ledda Care Schoonmaak
01-07-2022

Hoe Angela Ledda als vlinder terugkeerde naar Care

Net zoals haar collega Corinna keert Angela Ledda na lange tijd terug naar Care. Niet als schoonmaakster, maar als vlinder bij regio Oost. Ze kent al haar panden op haar duimpje. En is vooral vol lof over het team waarmee ze werkt. Tijd om Angela enkele vragen te stellen.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Ik werkte lang geleden nog als schoonmaakster bij Care. Ik vond het fijn werk. Helaas moest ik stoppen door familiale omstandigheden. Dik twintig jaar later ben ik eens gaan kijken op de website van Care. Daar zag ik de vacature als vlinder bij regio Oost. Ik heb toen meteen gesolliciteerd. Want ik wist dat ik bij Care goed terecht zou komen. Dat is ondertussen zeven jaar geleden.

Hoe verloopt je dag als schoonmaakster?

Vol spanning! (lacht) Je vertrekt thuis, maar je weet nooit hoe je dag zal verlopen. Op vrijdag krijgen we de planning. Maar vaak is die tegen maandag al aangepast. Al houdt de teamleiding wel rekening met ons. Zo sturen ze ons niet van links naar rechts. Maar proberen ze ons in te plannen in dezelfde regio.

Zolang ik niets hoor, volg ik mijn planning. En anders bellen ze me wel op. Al is dat soms ook om te horen hoe alles gaat. Als er dan veranderingen op komst zijn, dan verwittigen ze me al.

Wat vind je tof aan je job?

Vlinder is toch wel een heel andere job dan vaste poetsdame. Maar ik hou wel van de variatie. Bovendien heb ik veel contact met andere schoonmakers. Met sommige heb ik een goede band ontwikkeld. Zij zijn echte vrienden ondertussen.

Ik ken al mijn panden enorm goed. Eigenlijk van in het begin al. Zelfs als ik ergens lange tijd niet ben geweest, weet ik nog precies hoe alles er werkt. Blijkbaar kan ik goed onthouden. (lacht)

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor Care?

Ik heb in de tussentijd ook voor andere schoonmaakbedrijven gewerkt. Dus ik weet waarover ik spreek als ik zeg dat Care goede kwaliteit levert. Persoonlijk vind ik dat we met heel fijne producten werken. Bovendien staat er altijd iemand klaar om je te vervangen als dat nodig is. Desnoods springt de Teamleader zelf in. In al die jaren heb ik van de klanten nog nooit iets negatiefs gehoord over Care.

Meer weten over Care?

Waarom bij Care solliciteren?

Ik kan natuurlijk alleen over mijn eigen regio spreken. Maar regio Oost voelt voor mij als een grote familie. Iedereen is altijd vriendelijk. En ik kan met vragen altijd terecht bij mijn leidinggevenden, ook als het iets persoonlijks is. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Zelfs als je iets niet leuk vindt, mag je dat zeggen. Ze houden daar dan rekening mee. In de mate van het mogelijke, natuurlijk.

Interesse? Check zeker onze vacatures
Vacature Welkom

Meer blogs

Oriana
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Doorgroeien bij Care: Teamleader Oriana Durante

Care geeft haar werknemers de kans om door te groeien. Dat ervaart ook Oriana Durante. Zij kwam in 2019 als Vlinder werken bij Care en heeft sinds kort de functie van Teamleader Oost voor Care Office Cleaning op zich genomen. Het moment om haar enkele vragen te stellen.
12-07-2021
2 min.
Nathalie Malaboeuf
personeel, kantoorschoonmaak, pandverantwoordelijke

Care is de beste werkgever: pandverantwoordelijke Nathalie Malaboeuf

Nathalie Malaboeuf werkt als schoonmaakster en pandverantwoordelijke bij Van Hoecke in Sint-Niklaas. Nu al bijna vijf jaar. Volgens haar is Care de beste werkgever die ze ooit heeft gehad en de klant apprecieert haar werk enorm.
14-01-2022
2 min.
Foto Corinna
personeel, kantoorschoonmaak, schoonmaker

Fijn weerzien voor schoonmaakster Corinna

Corinna Van Erum werkt twaalf jaar voor Care wanneer ze door persoonlijke omstandigheden de firma verlaat. Maar ondertussen is ze al weer bijna vijf jaar op post bij Care als schoonmaakster bij regio Centraal.
22-04-2022
2 min.