10 Wij Zijn Care Segmentblok Kelly
26-06-2023

Kelly looft Care voor de kansen die ze krijgt

Op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden kwam Kelly Coune bij Care terecht. Ze solliciteerde voor Teamleader bij regio West omdat de functie haar zo aantrok: druk, gevarieerd en dus nooit saai. Op die manier gaf Care haar de kans om zichzelf te bewijzen.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Op mijn vorig werk had ik geen doorgroeimogelijkheden meer. En daarom ging op zoek naar iets anders. De partner van mijn toenmalige collega werkt bij Care en hij zei: probeer daar eens. En ik dacht, niet geschoten altijd mis. Mijn eerste gesprek met District Manager Kenny Oben was heel fijn. Ik kon echt mezelf zijn en mijn verhaal doen. Daarna kreeg ik een interessant voorstel waarover ik toch één dag heb nagedacht. (lacht)

Hoe verloopt je dag als schoonmaker?

Eerst check ik mijn sms-berichten, WhatsApp en mail of er iets dringends is. En dan ga ik ontbijten.

Daarna bekijk ik wat er op mijn agenda staat. Dat varieert van dag tot dag. Zo weet ik niet wat er mij morgen te wachten staat. Al zijn er natuurlijk wel terugkerende taken: zo werk ik op maandag de tijdsregistratie af en heb ik donderdag meeting om de vlinderplanning op te stellen. Voor de rest bestaan mijn dagen uit administratie, kwaliteitscontroles, medewerkers opvolgen … En als ik een nieuwe klant krijg, moet ik een team samenstellen, een planning opmaken, uren en shiften indelen en daarbij rekening houden met de wensen van de klant.

Wat vind je tof aan je job?

Ik plan mijn eigen werk in. Uiteraard zijn er dingen die ik moet doen, dat is normaal. Maar hoe en wanneer? Dat bepaal ik zelf. Ik ben dus een beetje mijn eigen baas. Perfect voor mij, want ik ben wel een zelfstandig type.

Uiteraard vind ik het enorm tof dat mijn job zo gevarieerd is. Een van de pijnpunten bij mijn vorige werkgever was dat mijn werk zo voorspelbaar was. Te saai voor mij. Als Teamleader moet ik uit mijn pijp komen en creatieve oplossingen zoeken voor problemen.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Naar mijn gevoel is Care een goede werkgever die kansen geeft. Want door omstandigheden heb ik niet verder kunnen studeren. Maar bij Care hebben ze verder gekeken dan mijn diploma. Mijn kunnen en motivatie wogen harder door. Ik ben dus zeer dankbaar dat ik me mag bewijzen. En er zijn nog doorgroeimogelijkheden ook.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor kantoorschoonmaak van Care?

Bij Care ben je zeker van de kwaliteit. We voeren regelmatig controles uit en volgen onze mensen nauwgezet op. Bovendien is er een goede communicatie onderling én met de klanten. Daardoor durf je al eens sneller iets te vragen of zeggen zonder dat er een gespannen sfeer ontstaat. Bovendien werken wij met uitstekend materiaal en goede producten. Ook zeker een meerwaarde!

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

CAR 20240401 Kelly
personeel, Care, teamleader, kantoorschoonmaak, schoonmaak, schoonmaakjob

Geen dag hetzelfde: teamleader Kelly kiest Care voor vrijheid, verantwoordelijkheid en familiale sfeer

Een avontuurlijke job vol verantwoordelijkheid voor teamleader Kelly.
14-05-2024
2 min.
CAR 20240401 Aylin
personeel, onthaal, Care, Onthaalmedewerkster, receptie

‘Goeiedag met Care’ – Onze receptioniste Aylin beantwoordt met plezier jouw telefoontje

Dertiger Aylin werkt sinds kort als receptioniste bij Care.
30-04-2024
1 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
personeel, HR-afdeling, HR, Student, Studentenjob

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Hanan veranderde van studierichting door haar studentenjob op de HR-afdeling bij Care
11-03-2024
2 min.