Els Marcus Schoonmaak Care
17-10-2022

Schoonmaakster Els poetst drie panden in haar regio

Els Marcus werkt al twee jaar voor Care. In haar eentje zorgt ze voor de schoonmaak van maar liefst drie klanten. En dat is helemaal prima voor haar. Al vindt ze het contact met haar Care-collega’s ook leuk.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Na de geboorte van mijn zoontje was ik in bevallingsverlof, maar thuiszitten is niets voor mij. Ik moet onder de mensen zijn, want daarvan krijg ik energie. Ik zei nog tegen mijn man: “Ik wil gaan werken”. (lacht) Ik ben dan eens gaan kijken naar vacatures die me interesseerden en zo kwam ik op de website van Care terecht. Ik heb gesolliciteerd, maar er was nog een andere kandidaat. Toen ik telefoon kreeg dat ik mocht beginnen, was ik dan ook heel blij.

Hoe verloopt je dag als schoonmaker?

Ik woon vlak bij de panden waar ik schoonmaak. Ik heb er drie: Coram, Lecot en Carglass. Coram is mijn grootste klant en daar poets ik dagelijks. Om alles rond te krijgen is het pand onderverdeeld in blokken. Zodat ik elke dag een stuk kan doen. Bij Lecot en Carglass maak ik de winkels schoon. Dat is niet zoveel werk en ik ben dan ook rond in anderhalf uur. En dat enkele dagen per week.

Wat vind je tof aan je job?

Ik werk helemaal alleen en zie mijn leidinggevende niet zo vaak. Maar ik hou wel van die vrijheid. Het belangrijkste is dat ik mijn job goed doe. Voor mij is dat allemaal prima. Bovendien heb ik drie goede klanten waar ik wel eens een babbeltje doe met de medewerkers. Dus ik heb voldoende sociaal contact. En ik vind het ook leuk dat ik verschillende panden heb, dat zorgt voor wat afwisseling.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Je komt bij fijne klanten terecht. Dat is toch mijn ervaring. Ik heb ook toffe collega’s. Die kom ik dan tegen tijdens een opleiding bijvoorbeeld. Soms spreken we eens af buiten de werkuren. Je merkt dan toch dat we aan elkaar hangen.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor kantoorschoonmaak van Care?

We leveren echt goede kwaliteit en dat is omdat we allemaal ons best doen. We zetten ons met hart en ziel in voor ons werk.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

10 Wij Zijn Care Segmentblok Tina (1)
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Tina houdt van de uitdagingen als Teamleader

Vol en druk, zo beschrijft Tina haar job als Teamleader bij Care.
28-08-2023
2 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok Heidi (1)
personeel, kantoorschoonmaak, cleanroom

Heidi ging twee keer aan de slag bij Care Expert Cleaning

Heidi werkte voor Care Expert Cleaning, maar door een overname moest ze Care verlaten. Al snel besloot ze om terug te keren.
24-07-2023
3 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok Kelly
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Kelly looft Care voor de kansen die ze krijgt

Teamleader Kelly looft Care voor de kansen die ze krijgt en de doorgroeimogelijkheden die er zijn.
26-06-2023
2 min.