Els Marcus Schoonmaak Care
17-10-2022

Schoonmaakster Els poetst drie panden in haar regio

Els Marcus werkt al twee jaar voor Care. In haar eentje zorgt ze voor de schoonmaak van maar liefst drie klanten. En dat is helemaal prima voor haar. Al vindt ze het contact met haar Care-collega’s ook leuk.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Na de geboorte van mijn zoontje was ik in bevallingsverlof, maar thuiszitten is niets voor mij. Ik moet onder de mensen zijn, want daarvan krijg ik energie. Ik zei nog tegen mijn man: “Ik wil gaan werken”. (lacht) Ik ben dan eens gaan kijken naar vacatures die me interesseerden en zo kwam ik op de website van Care terecht. Ik heb gesolliciteerd, maar er was nog een andere kandidaat. Toen ik telefoon kreeg dat ik mocht beginnen, was ik dan ook heel blij.

Hoe verloopt je dag als schoonmaker?

Ik woon vlak bij de panden waar ik schoonmaak. Ik heb er drie: Coram, Lecot en Carglass. Coram is mijn grootste klant en daar poets ik dagelijks. Om alles rond te krijgen is het pand onderverdeeld in blokken. Zodat ik elke dag een stuk kan doen. Bij Lecot en Carglass maak ik de winkels schoon. Dat is niet zoveel werk en ik ben dan ook rond in anderhalf uur. En dat enkele dagen per week.

Wat vind je tof aan je job?

Ik werk helemaal alleen en zie mijn leidinggevende niet zo vaak. Maar ik hou wel van die vrijheid. Het belangrijkste is dat ik mijn job goed doe. Voor mij is dat allemaal prima. Bovendien heb ik drie goede klanten waar ik wel eens een babbeltje doe met de medewerkers. Dus ik heb voldoende sociaal contact. En ik vind het ook leuk dat ik verschillende panden heb, dat zorgt voor wat afwisseling.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Je komt bij fijne klanten terecht. Dat is toch mijn ervaring. Ik heb ook toffe collega’s. Die kom ik dan tegen tijdens een opleiding bijvoorbeeld. Soms spreken we eens af buiten de werkuren. Je merkt dan toch dat we aan elkaar hangen.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor kantoorschoonmaak van Care?

We leveren echt goede kwaliteit en dat is omdat we allemaal ons best doen. We zetten ons met hart en ziel in voor ons werk.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

Stethoscoop Katja
personeel

Care zorgt voor een luisterend oor: vertrouwenspersoon Katja

Katja Heylen is al 22 jaar in dienst bij Care. Een behoorlijk lange tijd, waarin ze op een aantal afdelingen heeft gewerkt. Nu is ze iets meer dan 2 jaar Assistant Operations. Sinds begin van de zomer werd Katja officieel vertrouwenspersoon voor onze arbeiders. Even horen wie ze is en wat haar getriggerd heeft om zich hiervoor kandidaat te stellen.
08-09-2020
5 min.
Sarah Van Praet Care
personeel

Medewerker in de kijker: interview Sarah Van Praet

Sarah Van Praet startte op 18 maart als halftijds receptioniste in ons hoofdkantoor in Deurne. Zij zorgt eveneens voor de nodige administratieve ondersteuning. Wij luisteren even bij Sarah hoe het was om te beginnen bij Care na een sabbatjaar…
16-09-2020
3 min.
Mouna Sarragi
personeel

Een dag in het leven van HR Business partner Mouna

Mouna werkt al 6 jaar bij Care. Wat in 2014 begon als tijdelijke opdracht voor administratieve ondersteuning op HR, is ondertussen uitgegroeid tot een job met grote verantwoordelijkheid voor alle lonen binnen Care. Wij luisteren even bij Mouna wat zij dagelijks doet en wat haar passies zijn.  
01-10-2020
5 min.