10 Wij Zijn Care Segmentblok Tina (1)
28-08-2023

Tina houdt van de uitdagingen als Teamleader

Tina Goyvaerts was niet echt op zoek naar een andere job, maar toch ging ze eens luisteren wat Care voor haar in petto had. Enkele maanden later gaat ze nog elke dag met plezier aan het werk.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Een vriendin was aan het solliciteren bij Care. Ze wist dat ze nog een Teamleader zochten en ze vroeg of ze mijn naam mocht laten vallen. Ik ging akkoord en ook ik mocht op gesprek. In eerste instantie was dat voor mij vrijblijvend. Gewoon eens horen wat ze te zeggen hadden. Want niet alleen moest mijn profiel kloppen, ik wou ook weten of Care mij wel zou liggen.

Die eerste kennismaking was heel aangenaam. Het was een persoonlijk gesprek en ik voelde meteen dat we op dezelfde golflengte zaten. Daarnaast trok de job mij ook enorm aan, want ik ben iemand die vooruit wil. Ik hou wel van een uitdaging. Bovendien heb ik altijd leidinggevende functies gehad, dus Teamleader bij Care was weer iets nieuws waarin ik mijn tanden kon zetten. En ja, ook mijn vriendin is aangenomen.

Hoe verloopt je dag als Teamleader?

De job is druk én vol. (lacht) Al werk ik het liefst gestructureerd en daarom plan ik zoveel mogelijk in. Mijn eerste taak is ervoor zorgen dat de uurregistraties van de vorige dagen in orde zijn. Ik bekijk ook of de planning op de werkvloer hetzelfde blijft. Zijn er zieken of afwezigen? Dan pas ik de planning aan.

En de rest van de dag hangt af van mijn agenda. Mails afwerken, meetings bijwonen en administratieve taken uitvoeren. Tussendoor probeer ik ook regelmatig even bij mijn mensen te gaan kijken hoe alles verloopt op de werkvloer.

Wat vind je tof aan je job?

Elke dag brengt iets anders en daardoor is het vaak avond voordat ik het goed en wel besef. Die volle agenda schrikt mij niet af. Integendeel. Uiteraard mag ik mijn collega’s niet vergeten. We zijn een leuke groep en dat is fijn werken.

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Care?

Ik had bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel. En dat gevoel bleek te kloppen. Je hebt echt een persoonlijk gesprek waarbij je Care ook beter leert kennen. Ze doen geen loze beloftes. Dus als je gemotiveerd bent, graag de handen uit de mouwen steekt en proper werk wilt leveren, dan zit je bij Care goed.

Waarom zouden bedrijven moeten kiezen voor kantoorschoonmaak van Care?

Care zet hard in op kwaliteit. Die volgen we dan ook nauw op met controles. En we sturen snel bij als dat nodig is. We hebben oog voor detail en willen alleen maar perfect werk leveren.

Op zoek naar een job in de schoonmaak? Check dan zeker www.werkenbijcare.be.

Bekijk onze vacatures
Jetty Feet Sign Wooden 128299

Meer blogs

CAR 20240401 Kelly
personeel, Care, teamleader, kantoorschoonmaak, schoonmaak, schoonmaakjob

Geen dag hetzelfde: teamleader Kelly kiest Care voor vrijheid, verantwoordelijkheid en familiale sfeer

Een avontuurlijke job vol verantwoordelijkheid voor teamleader Kelly.
14-05-2024
2 min.
CAR 20240401 Aylin
personeel, onthaal, Care, Onthaalmedewerkster, receptie

‘Goeiedag met Care’ – Onze receptioniste Aylin beantwoordt met plezier jouw telefoontje

Dertiger Aylin werkt sinds kort als receptioniste bij Care.
30-04-2024
1 min.
10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
personeel, HR-afdeling, HR, Student, Studentenjob

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Hanan veranderde van studierichting door haar studentenjob op de HR-afdeling bij Care
11-03-2024
2 min.