personeel, HR-afdeling, HR, Student, Studentenjob

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Hanan veranderde van studierichting door haar studentenjob op de HR-afdeling bij Care
11-03-2024
2 min.
De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care
10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
Amber
personeel, cleanroom, schoonmaker

Laboafwasser in de farmacie: Amber

Amber Van Looy werkt sinds december 2019 als laboafwasser bij een grote klant in de farmaceutische industrie. Ze vond de vacature via Indeed en solliciteerde onmiddellijk. Een goede beslissing zo blijkt, want ruim een jaar later gaat ze nog elke dag vol enthousiasme aan de slag.
13-04-2021
2 min.
Brenda Duymelinckx
personeel

Medewerker personeelsadministratie Brenda Duymelinckx

Brenda werkt al 26 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Ze begon als regiosecretaresse, toen had de job nog een iets andere invulling dan nu. Op dit moment is ze verantwoordelijk voor de personeelszaken van regio Centraal (Antwerpen) en stuk van Sud (Brussel). Wij luisteren even bij Brenda hoe het is om zoveel ervaring te hebben bij hetzelfde bedrijf.
14-12-2020
4 min.
Mouna Sarragi
personeel

Een dag in het leven van HR Business partner Mouna

Mouna werkt al 6 jaar bij Care. Wat in 2014 begon als tijdelijke opdracht voor administratieve ondersteuning op HR, is ondertussen uitgegroeid tot een job met grote verantwoordelijkheid voor alle lonen binnen Care. Wij luisteren even bij Mouna wat zij dagelijks doet en wat haar passies zijn.  
01-10-2020
5 min.
Sarah Van Praet Care
personeel

Medewerker in de kijker: interview Sarah Van Praet

Sarah Van Praet startte op 18 maart als halftijds receptioniste in ons hoofdkantoor in Deurne. Zij zorgt eveneens voor de nodige administratieve ondersteuning. Wij luisteren even bij Sarah hoe het was om te beginnen bij Care na een sabbatjaar…
16-09-2020
3 min.
Stethoscoop Katja
personeel

Care zorgt voor een luisterend oor: vertrouwenspersoon Katja

Katja Heylen is al 22 jaar in dienst bij Care. Een behoorlijk lange tijd, waarin ze op een aantal afdelingen heeft gewerkt. Nu is ze iets meer dan 2 jaar Assistant Operations. Sinds begin van de zomer werd Katja officieel vertrouwenspersoon voor onze arbeiders. Even horen wie ze is en wat haar getriggerd heeft om zich hiervoor kandidaat te stellen.
08-09-2020
5 min.