personeel, HR-afdeling, HR, Student, Studentenjob

De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care

Hanan veranderde van studierichting door haar studentenjob op de HR-afdeling bij Care
11-03-2024
2 min.
De gedreven en punctuele studente Hanan vond de ideale studentenjob op de HR-afdeling bij Care
10 Wij Zijn Care Segmentblok 1470X600 Hanan
Theo Tweepenninckx Schoonmaker Care
personeel, kantoorschoonmaak

Theo gaat op latere leeftijd aan de slag bij Care

Theo Tweepenninckx is 52 jaar wanneer hij een nieuwe job zoekt. Het blijkt niet gemakkelijk om op zijn leeftijd nog werk te vinden. Maar bij Care krijgt hij wel de kans om zich te bewijzen. En dat doet hij. Elke dag. Ondertussen is hij al een zestal jaar aan de slag als schoonmaker.
21-09-2022
2 min.
Marleen Christiaens Care
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Hoe Marleen doorgroeide van schoonmaker naar Teamleader

Marleen Christiaens gaat in 1989 aan de slag als poetsdame bij Care. Al snel blijkt dat ze meer in haar mars heeft. Ze groeit door naar pandverantwoordelijke. Ondertussen is ze al jaren Teamleader van regio West, met focus op klanten in Oost-Vlaanderen. Ze geeft toe dat haar job niet eenvoudig is. Maar net dat vindt ze leuk.
22-07-2022
2 min.
Angela Ledda Care Schoonmaak
personeel, kantoorschoonmaak, flexibele

Hoe Angela Ledda als vlinder terugkeerde naar Care

Net zoals haar collega Corinna keert Angela Ledda na lange tijd terug naar Care. Niet als schoonmaakster, maar als vlinder bij regio Oost. Ze kent al haar panden op haar duimpje. En is vooral vol lof over het team waarmee ze werkt. Tijd om Angela enkele vragen te stellen.
01-07-2022
2 min.
Kelly Van Thournout Care
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Teamleader Kelly geniet van het contact met haar team en klanten

Kelly Vanthournout is nog maar enkele maanden aan de slag bij Care. Ze is Teamleader bij regio West en is vooral verantwoordelijk voor de ruime regio Gent. Nu al merkt ze een groot verschil met haar vorige werkgever. Ze heeft dan ook geen minuut spijt van haar overstap naar Care.
01-07-2022
3 min.
An Claes Teamleader Care Schoonmaak
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Teamleader An Claes kiest bewust voor Care

Wanneer we An Claes interviewen, is ze nog maar twee maanden aan de slag bij Care. Als kersvers Teamleader van regio Centraal komt er heel wat op haar af. Maar ze staat er gelukkig niet alleen voor. Samen met de hulp van haar collega’s leert ze stilaan de knepen van het vak.
16-05-2022
2 min.
Dennis De Bo Vlinder Care Schoonmaak (1)
personeel, kantoorschoonmaak, flexibele

Vlinder Dennis De Bo is enthousiaste Care-ambassadeur

Dennis De Bo, of kortweg Bo, vierde onlangs zijn jubileum bij Care. Al vijftien jaar staat hij als vlinder klaar om in te springen waar nodig. Bovendien is Bo een enthousiaste ambassadeur van Care. Zo verschijnt hij regelmatig met selfies in het personeelsmagazine van Care. Hoog tijd om kennis met hem te maken.
13-05-2022
2 min.
Foto Corinna
personeel, kantoorschoonmaak, schoonmaker

Fijn weerzien voor schoonmaakster Corinna

Corinna Van Erum werkt twaalf jaar voor Care wanneer ze door persoonlijke omstandigheden de firma verlaat. Maar ondertussen is ze al weer bijna vijf jaar op post bij Care als schoonmaakster bij regio Centraal.
22-04-2022
2 min.
Linsey Goedgebuer
personeel, kantoorschoonmaak, flexibele

Een job in beweging: vlinder Linsey Goedgebuer

Linsey Goedgebuer werkt sinds augustus 2021 bij Care als vlinder in regio West. Ondertussen kent ze de panden van haar verschillende klanten goed. Van Brugge tot Dendermonde: overal springt ze bij waar Care haar nodig heeft. Die variatie en het contact met de mensen, vindt ze het tofste aan haar job.
28-03-2022
2 min.
Nathalie Malaboeuf
personeel, kantoorschoonmaak, pandverantwoordelijke

Care is de beste werkgever: pandverantwoordelijke Nathalie Malaboeuf

Nathalie Malaboeuf werkt als schoonmaakster en pandverantwoordelijke bij Van Hoecke in Sint-Niklaas. Nu al bijna vijf jaar. Volgens haar is Care de beste werkgever die ze ooit heeft gehad en de klant apprecieert haar werk enorm.
14-01-2022
2 min.
Liesbeth Vandervoort
personeel, kantoorschoonmaak, teamleader

Een job met eigen initiatief: Teamleader Liesbeth Vandervoort

Liesbeth Vandervoort werkt al 6 jaar bij Care, met een onderbreking van een jaar. Als jobstudent deed zij zelfs haar eerste werkervaring op bij ons bedrijf. Na haar studies koos Liesbeth voor een carrière als leerkracht lichamelijke opvoeding in een lokale gemeente. Maar de onzekerheid van interimwerk deed haar een andere weg inslaan. Er is bij Care veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Dat ligt haar wel.   
30-11-2021
5 min.